Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Bostadsbolag

Bostadsbolag

Svenska Skydd erbjuder bostadsbolag i hela landet med marknadens bästa säkerhetsdörrar. Vi levererar våra dörrar i alla tänkbara utföranden och vi står för projektledning och planering om ni så önskar, vilket sparar er både tid och pengar. Svenska Skydd är dessutom rankad nr. 1 av HBV med ett rikstäckande avtal.

Säkerhetsdörrar

Många bostadsbolag har säkerhetsdörrar som tillval för hyresgästen. Vi levererar våra dörrar i alla tänkbara utföranden och efterliknar era originaldörrar om ni skulle vilja. Våra säkerhetsdörrar är indelade i tre kategorier: säkerhetsdörr standard, säkerhetsdörr special och säkerhetsdörr för utomhusbruk.

Vi arbetar med flera av Sveriges största bostadsbolag.

I Stockholm har vi under många år haft ett långt samarbete med t ex Svenska Bostäder, Botkyrkabyggen och Akelius. Med Akelius har vi dessutom ett rikstäckande avtal där vi levererar och monterar säkerhetsdörrar från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi har byggt en organisation, väl lämpad för just detta kundsegment där slutkunden är hyresgästen hos bostadsbolagen. Med kundtjänst, tidsbokning och servicehantering skapar vi ett mervärde för kunden som i sin tur ger trygghet med gedigen kompetens.

Projektledning och planering

Att byta ut hela fastighetens lägenhetsdörrar kan kännas som ett ganska stort projekt. Vi står för projektledning och planering om ni så önskar, vilket kommer spara er tid, möda och pengar. Att byta till säkerhetsdörrar är en bra investering som skapar större trygghet för hyresgästen samt att dem höjer värdet på bostäderna. Vi hjälper er hela vägen!

HBV – allt är redan upphandlat och klart!

Vi är rankad nummer 1 av HBV i kategorin säkerhetsdörrar och installation med ett rikstäckande avtal. Upphandlingen är gjord enligt LOU (lagen om offentlig upphandling), vilket innebär att ni som kommunalt bostadsbolag har möjlighet att beställa säkerhetsdörrar till ert fastighetsbestånd.


Kontakta oss

Har du frågor kring HBV avtalet så kontakta oss.


Petra Almréus, tnf 08-562 270 13

Mattias Eriander, tfn 040-601 21 10

Referenser

Vi har genom åren hjälpt många bostadsbolag där vi levererat och monterat säkerhetsdörrar i fastigheterna. Vi har därmed ökat säkerhet och trivseln i många trapphus. Här kan du läsa några uttalanden från bostadsbolag som vänt sig till oss, och låta dig inspireras.
I mer än 10 år har vi anlitat Svenska Skydd, det torde räcka som omdöme. Kompetent, serviceinriktat, stor kapacitet, prisvärt.
Förvaltaren

Vi har bara bra erfarenheter av Svenska Skydd som alltid är lätt att få tag på. En annan av deras styrkor är att de håller utlovade leveranstider och för en bra dialog med våra hyresgäster.
Telge Bostäder


Vill du veta mera om våra tidigare projekt? Ring oss på 0200-76 76 76 så berättar vi mer om våra tjänster.