Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar

Svenska Skydd är ett specialiserat entreprenadföretag som vänder sig till fastighetsägare och förvaltare av flerbostadshus, med fokus på marknadens bästa säkerhetsdörrar. Vi hjälper bostadsrättsföreningar i hela landet med allt ifrån säkerhetsdörrar, låssystem, fastighetsboxar, entrépartier, trapphusmålning och trapphusrenoveringar. Vid en trapphusentreprenad blir ni tilldelad en dedikerad projektledare som hela tiden för en nära dialog med er kring arbetet och dess upplägg och planering. Vi har även utvecklat två koncept, Formsäkra Trapphus och Bosäkra Trapphus. Detta för att möta kundernas olika behov av renoveringar.

Formsäkra trapphus

När vi hjälper bostadsrättsföreningar med att formsäkra trapphus innebär det att vi sätter form och säkerhet i fokus. Vi ser över trapphusets kvalité både vad gäller säkerhet och utseende. En trapphusrenovering som tar hänsyn till husets tidsepok samt säkerhet kan vara en av era bästa investeringar då det både höjer värdet på fastigheten samt trivseln för de boende.
Läs mer om Formsäkra Trapphus


BOSÄKRA TRAPPHUS

Står ni inför en trapphusrenovering i er bostadsrättsförening? Med Bosäkra Trapphus får ni hjälp med allt från säkerhetsdörrar, fastighetsboxar, trapphusmålning och mycket mer. Att bosäkra ett trapphus är en bra investering för föreningen och skapar mervärde för den boende.
Läs mer om Bosäkra Trapphus

Projektledaren är din kontaktperson

Vid en trapphusrenovering blir ni som bostadsrättsföreningen tilldelad en dedikerad projektledare så att det hela tiden förs en nära dialog mellan oss och er.


Trapphusmålning

Precis som vid trapphusrenovering så utgår vi alltid från fastighetens byggår när vi målar om trapphus för att på så vis bevara dess kulturarv. Vi samlar information om huset genom att ta skrapprover och ibland tar vi även hjälp av Stadsmuseernas inventering av trapphusen. Vi har erfarna färgsättare som sedan tar fram ett färgsättningförslag.
Läs mer om Trapphusmålning


Välj Svenska Skydd säkerhetsdörrar

Vi tillverkar våra säkerhetsdörrar i vår fabrik i Eskilstuna där grunden är en laminerad ståldörr. Utseende och finish går helt i linje med dina önskemål och fastighetens miljö. Vi levererar säkerhetsdörrar i alla möjliga utföranden. Vår säkerhetsdörr är certifierad enligt nya Europa Standarden EN-1627.
Läs mer om våra Säkerhetsdörrar


Entrépartier

Ett tidstypiskt entréparti skapar en mera välkomnande känsla. Till våra entrépartier erbjuder vi även säkra och smidiga passagesystem.
Läs mer om våra entrépartierReferenser

Här kan du läsa om hur tidigare bostadsrättsföreningar upplevde samarbetet med Svenska Skydd.

Extremt professionellt

Brf Vasen 18 anlitade Svenska Skydd för installation av 52 säkerhetsdörrar samt ommålning av trapphus och varken styrelse eller boende kunde vara nöjdare. Redan i anbudsförfarandet höjde sig Svenska Skydd över genomsnittet tack vare detaljfokus och komplett sortiment av ex dörrmaterial. Själva installationen och målning löpte oerhört smidigt tack vare att bolaget tar ett riktigt helhetsansvar för kommunikation med boende osv.

Insatserna har blivit ett riktigt lyft för föreningen och vi är glada att vi valde Svenska Skydd som samarbetspartner.


-Brf Vasen

Svenska Skydd samarbetade med en konstnär som hjälpte oss med färgsättningen och att i någon mån som vi ville, hålla oss till det 50-tal då husen byggdes. Killarna som utförde jobbet var urtrevliga och jag tror de blev bjudna på mer kaffe o kakor än de någonsin kunde önska av de gamla damerna i husen.

Svenska Skydd genomförde jobbet från A till Ö efter högst ställda krav och än idag får vi komplimanger för våra vackra 50-tals trappuppgångar. Tack hela gänget på Svenska Skydd!


-Brf Grim Park


Kontakta oss

Vill du veta mer om våra tidigare projekt? Ring oss på 0200-76 76 76 så berättar vi mer,
eller kontakta en av våra kundansvariga nedan.