Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Entrépartier

Vackra och tidsenliga
entrépartier

Skapa ett gott första intryck med ett tidsenligt och välkomnande entréparti. Svenska Skydd levererar och monterar entrépartier som går helt i linje med fastighetens tidsepok. Vi erbjuder även säkra passagesystem.

Första kontakten med en fastighet

Entrépartiet är den första kontakten en boende eller besökare har med en fastighet. Den sammanfattar husets arkitektur och historia, samt att den ökar trivseln inne i huset. Ett vackert entréparti skapar en välkomnande känsla.

Entrépartier från varje tidsepok

När vi tillverkar nya entrépartier utgår vi alltid från fastighetens byggår. Entrépartiets utseende och material varierar mellan tidsepokerna. Sekelskiftesfastigheter har ofta väldigt vackra detaljrika träpartier som vi har som förlaga när vi ska tillverka nya. Till en annan fastighet som är byggd på 1930-talet passar ett stålparti bättre då den ger en fin inramning av den oftast rätt så avskalade och stilrena fasaden.

Välj entrépartier från Svenska Skydd

Vi tillverkar entrépartier som går i samma tidsanda med fastigheten för att helheten ska bli så tidstrogen som möjligt. Vi levererar och monterar entrépartier i aluminium, stål eller i trä. Våra erfarna hantverkare tar fram ett entréparti som passar in i den tidsepok som huset byggdes och som går i linje med kundens önskemål.

Stoppa objudna besökare med ett passagesystem

Öka säkerheten för de boende med ett passagesystem som hindrar objudna besökare att ta sig in i fastigheten. Ett sådant system förenklar dessutom inpassagen för de boende.

Till våra beröringsfria läsare används en passagebricka som placeras mot läsaren för att entrén ska låsas upp. Våra läsare finns både för inomhus- och utomhusbruk och har även en inbyggd porttelefon. Vi kan enkelt bygga ut en läsare med en smidigt tvättstugebokning om man så önskar.


Vanliga frågor och svar om entrépartier

1Varför ska jag välja entrépartier från Svenska Skydd?
Vi har egen kunnig och erfaren personal som tillverkar och monterar entrépartier. I och med att vi har egen personal med gedigna kompetenser har vi kontroll över hela processen. När vi tillverkar entrépartier utgår vi från fastighetens byggår för att på så sätt ta reda på vad som var tidstypiskt för just den tidseran. Vi erbjuder i samband med detta även smidiga och säkra passagesystem vilket skapar en större säkerhet för de boende.
2Vi har ett vackert sekelskifteshus. Kan ni göra ett entréparti som passar dess stil?
Vi utgår alltid från fastighetens byggår för att på så vis få ett så bra tidstroget slutresultat som möjligt. Stilarna mellan tidsepokerna varierar och vi levererar och monterar entrépartier i aluminium, stål eller i trä. Allt för att passa in till fastigheterna.
3Ni gör entrépartier i trä – vilka träslag kan vi välja mellan?
Vi erbjuder flera olika träslag. Ring oss gärna på 0200-76 76 76 och berätta mer om er fastighet och era önskemål.