Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Privatpersoner

Privatpersoner

Svenska Skydd har hjälpt många privatpersoner över hela landet med att skapa ett tryggare och bekvämare hem. Vi verkar för att öka trivseln för dig och dina grannar genom att minska risken för brand, överfall och inbrott samt genom att hitta praktiska lösningar för exempelvis posthantering.

Pris 16 500kr

Kontakta oss för mer information.


Säkerhetsdörrar

Allt fler byter ut sina lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar med syfte att förebygga inbrott. En bra investering som förutom inbrottsskydd har fler uppskattade egenskaper. Den fungerar också som ett brandskydd då den hindrar att brand sprider sig samt att den är ljudisolerande. Vi tillverkar våra säkerhetsdörrar själva och de är indelade i tre olika kategorier: säkerhetsdörr standard, säkerhetsdörr special och säkerhetsdörr för utomhusbruk.

Varför ska jag välja Svenska Skydd?

Vi har lång erfarenhet kring området och erbjuder idag marknadens bästa säkerhetsdörrar som du kan få i alla tänkbara utföranden. Vårt trygghetspaket som vi tagit fram ger dig en komplett säkerhetsåtgärd och du slipper tänka på allt som behövs för ett tryggt hem.

Hos oss får du snabba leveranser och du har olika betalningsmöjligheter, där du kan välja att delbetala eller betala via faktura.


Referenser

Under våra år som verksamma har vi hjälpt privatpersoner i hela landet med olika säkerhetsåtgärder i deras hem och ökat deras boendekomfort. Här är ett par uttalanden från personer som vänt sig till oss.

Snabbt och proffsigt
Bytte min skruttiga gamla lägenhetsdörr till en säkerhetsdörr och kan varmt rekommendera Svenska skydd. Det gick mycket snabbt och det syntes inte ett spår av att de varit där när det var klart. Dörren ser ut som att den alltid suttit där. Kvalitét!
– Malin


Jag blev jättenöjd med min nya säkerhetsdörr med snabb leverans enl min önskan. Jag hör ingenting från trapphuset längre och jag tycker det var väl investerade pengar.
– Cecilia


Är du intresse att veta mer om vad vi har gjort för privatpersoner tidigare? Ring oss på 0200-76 76 76 så berättar vi mer.