Vad kostar en säkerhetsdörr?

Vad kostar en
säkerhetsdörr?

Vad kostar egentligen en säkerhetsdörr? Svenska skydd erbjuder säkerhetsdörrar för både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och bostadsbolag.

Du kanske är villaägaren som är på jakt efter prisuppgifter på en säkerhetsdörr för utomhusbruk? Oavsett om du är fastighetsägare, privatperson eller representerar en bostadsrättsförening försöker vi alltid vara snabba och tydliga med att hjälpa dig med både prisuppgifter på säkerhetsdörrar samt rådgivning för vilken typ av säkerhetsdörr som passar dina behov.

Värt att tänka på när du letar priser för säkerhetsdörrar

En säkerhetsdörr är en bra investering! Säkerhetsdörren har flera funktioner eftersom den skyddar mot brand, brandrök, cigarrettrök och ljud från trapphuset. Den är såklart också ett skydd mot inbrott.

Enligt Boverkets riktlinjer ska säkerhetsdörrar för lägenheter uppfylla reglerna för brandsäkerhet och brandklassning. Svenska Skydds säkerhetsdörr har klass EI30 och kan bromsa en brand i cirka 30 minuter. Säkerhetsdörrarna är även brandgastät enligt riktlinjerna Sa och Sm.

Observera att säkerhetsdörrar finns i många olika utförande, klassificerar och typer. Det gör att priset kan skilja mycket när man jämför mellan olika aktörer. Se till att jämföra så liknande typer som möjligt och var även nogrann med att kontrollera om det ingår montering i priset.

Vi på Svenska Skydd tillverkar alla dörrar i egen fabrik och utför all montering av våra säkerhetsdörrar själva. Därför vet vi att din säkerhetsdörr är monterad som den ska och följer de regler som finns så att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Om Svenska Skydd

Svenska skydd har funnits sen 1995 och tillverkar dörrar i egen fabrik i Eskilstuna samt har kontor i flera delar av Sverige för att vara nära dig som kund. Vi är en rikstäckande leverantör av säkerhetsdörrar med stor erfarenhet och kunskap.

Vad kostar säkerhetsdörrar?

Vi skriver inte ut exakta priser på säkerhetsdörrar på vår webbplats. Vi erbjuder väldigt många typer av dörrar - både med olika utseende och olika grader av säkerhet och klassificeringar. Våra kunder är också allt ifrån lägenhet- eller villaägare som köper en eller två dörrar till bostadsbolag eller bostadsrättsföreningar som köper några hundra dörrar på en gång. Detta är anledningen till att vi erbjuder personlig service och en offert anpassad för dig och dina förutsättningar.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss på Svenska Skydd för att få prisuppgifter på säkerhetsdörrar, antingen via telefon 0200-76 76 76 eller via formuläret ovan. Vi återkommer inom kort med en offert med pris, vad som ingår och all viktig info du behöver inför ett köp av säkerhetsdörr! Välkommen med din förfrågan!


Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?