Vill du bli franchisetagare i
Svenska Skydd?

Är du intresserad av våra produkter och vår affärsidé? Vill du driva din egen verksamhet? Då ska Du absolut ta kontakt med oss. Vi söker nu franchisetagare på flera orter.

Tillsammans med våra franchisetagare finns vi representerade i stora delar av landet. Det gör oss till ett av branschens snabbast växande företag.

Tillväxten har möjliggjorts av våra kompetenta medarbetare och franchisetagare som levererar varor och tjänster med hög service till konkurrenskraftiga priser. Vi är dessutom via HBV nummer 1 hos de allmännyttiga bostadsbolagen när det gäller installation av säkerhetsdörrar.


Känner du att det här är en utmaning som passar dig ska du skicka in en intresseanmälan till oss. Det är viktigt att vi träffas så att du får en helhetsbild av vårt koncept. Ta kontakt med Daniel Binett, Säljchef, daniel.binett@svenskaskydd.se.


Startprogram/introduktion
Utbildning
Kontinuerlig överföring av know-how
Utbildning kring Konceptet
Central marknadsföring
Administrativa rutiner och system
Inköpssamordning och sortimentutveckling

Leda och utveckla verksamheten enligt Konceptet.
Sköta kundkontakter och försäljning.
Genomföra lokal marknadsföring.
Leda och organisera montagearbetet.

Ordet Franchise härstammar från latinets franco som betyder rättighet, privilegium. Franchising innebär i korthet att någon som äger ett framgångsrikt affärskoncept, hyr ut rätten att använda affärskonceptet och varumärket till andra företagare. Svenska skydd AB har levererat säkerhetsdörrar till svenska marknaden i över 20 år. Vi tillverkar säkerhetsdörrar i koncernens fabrik i Eskilstuna.