Örebro

Svenska Skydd Örebro

Din lokala leverantör av säkerhetsdörrar I Örebro och Karlstad.

Vi på Svenska Skydd vill jobba nära våra kunder så för installation av säkerhetsdörrar samt trapphusentreprenader så har vi lokal representation av Svenska Skydd i Örebro och Karlstad. Vi vill att entreprenader med exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ska kännas trygga, enkla och effektiva.

 

Därför väljer du säkerhetsdörr och installation från Svenska Skydd.

Vi tar hand om hela entreprenaden från start till mål och säkrar kvaliteten för dig som kund samt att du slipper hantera flera olika sorters leverantörer, som i sin tur kan medföra viss risk för dröjsmål eller oförutsedda utgifter.

 

Säkerhetsdörrar som kommer direkt från vår fabrik I Eskilstuna.

vår dörrfabrik i Eskilstunaproducerar Sveriges säkraste dörrar. I och med vår egen dörrproduktion kan vi snabbt och smidigt leverera stil- och måttanpassade dörrar som matchar dina önskemål och krav.
Våra säkerhetsdörrar är klassade enligt alla nuvarande men också för kommande krav. Vi är ledande när det gäller kvalitet och säker tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Svenska skydd har bland annat tagit fram den enda brandtestade säkerhetsdörren som är godkänd med elektroniskt tittöga.

 

Övriga produkter och dörrar I vårt sortiment

Vi har inte enbart säkerhetsdörrar utan också vindsdörrar, källardörrar, loftgångsdörrar, entrépartier samt analoga och digitala fastighetsboxar, passer- och låssystem för övriga utrymmen i fastigheter.

Vanliga beställare av kvalitetsdörrar och trapphusentreprenader I Örebro och Karlstad

• Fastighetsägare
• Nyproduktion
• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Större fastighetsbolag
• Allmännyttan

Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Örebro- och Karlstadsområdet så tveka inte att kontakta oss.

 

Vi som jobbar i Örebro

Marcus Abramsson
E-post: marcus.abramsson@svenskaskydd.se
Tel: 019-603 24 43

Kontakta Örebro

Marcus Abramsson

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser

Säkerhetsdörrar för din bostadsrättsförening och trapphus, Svenska Skydd AB