Dörrproduktion

Modern tillverkning med gamla anor

De ståldörrar vi säljer tillverkas av vårt dotterbolag CH Industry AB. Företaget grundades redan år 1948. Ståldörrsproduktionen, CH Ståldörrar är en del av CH Industrys verksamhet och fabriken är belägen i Eskilstuna, som är en industristad med gamla anor i hjärtat av Mälardalen. Produktionsanläggningen är högteknologisk och ytan uppgår till 12 000 kvm. Förutom ståldörrar så tillverkas här komponenter till tung fordonsindustri.

Utvecklingsavdelning

I Eskilstuna finns utvecklingsavdelning för vår dörrproduktion. Där tas regelbundet fram nya dörrkonstruktioner och vidareutveckling av befintliga dörrar. Nya dörrkonstruktioner testas och provas regelbundet på RISE (Research Institutes of Sweden), samt SBSC (Svensk Brand och Säkerhets Certifiering) för att klara de inbrotts-, brand-, brandgas- och ljudklasser som föreskrivna för respektive användningsområde. CH Industry ligger i framkant med den senaste tekniken och arbetar med ständiga förbättringar för att möta marknadens behov.

Fabriksvisning

Vi tar gärna emot ditt bostadsbolag eller bostadsrättsförening för ett fabriksbesök och visar upp den moderna produktionsanläggningen. Kontakta Daniel Binett,  08-562 270 12 eller fyll i formuläret under kontakt på hemsidan för en fabriksvisning. Vår dörrproduktion i Eskilstuna präglas av högt ställda kvalitets och effektivitetskrav. Det gör att vi idag kan leverera några av marknadens bästa ståldörrar

Automatiserad dörrproduktion

Produktion av säkerhetsdörrar sker i marknadens mest flexibla tillverkningsmaskiner. CH Ståldörrars arbete med ständiga förbättringar leder till konkurrenskraftiga priser och hög kvalitet. Ståldörrarna levereras i en mängd olika utföranden och storlekar. De kan utrustas med olika låstyper och med diverse tillbehör efter kundens önskemål.

Läs mer om våra säkerhetsdörrar till Brf här

Kontakta oss

Vad är du intresserad av