Uddevalla

Svenska Skydd Uddevalla

Din Installatör i Uddevalla för montage av säkerhetsdörrar

Vi vill finnas nära våra kunder vid installation av säkerhetsdörrar och även trapphusrenoveringar, så vi har därför lokal närvaro av Svenska Skydd i Uddevalla. Det gör att våra projekt, för exempelvis fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar, blir smidiga, enkla och trygga.

 

Varför ska du välja säkerhetsdörrar från Svenska Skydd i Uddevalla?

Vi sköter hela entreprenaden från start till mål. Helheten säkerställer kvaliteten för dig som kund och du slipper hantera flera olika aktörer, som i sin tur kan medföra högre risk för fördröjningar och onödiga merkostnader

Svensktillverkade säkerhetsdörrar från egen dörrproduktion

vår dörrfabrik i Eskilstuna tar vi fram branschens bästa säkerhetsdörrar. Det är tack vare vår egen dörrproduktion vi effektivt kan leverera både mått- och stilanpassade dörrar exakt för vad ditt projekt behöver.
Säkerhetsdörrarna är klassade enligt dagens, men också för kommande krav. Vi ligger i framkant gällande kvalitet inom tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Exempelvis så har vi den enda brandtestade säkerhetsdörren som är godkänd med elektroniskt tittöga monterat.

Övriga dörrar och produkter vi har i vårt sortiment

Tillsammans med säkerhetsdörrar har vi även loftgångsdörrar, vindsdörrar, källardörrar, entrépartier samt analoga och digitala fastighetsboxar, passersystem och låssystem till alla övriga utrymmen i fastigheterna.

 

Vanliga beställare av dörrar och trapphusrenoveringar i Uddevalla och övriga Västra Götaland

• Nyproduktion
• Fastighetsägare
• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Större fastighetsbolag
• Kommunala fastighetsbolag
• Större byggnadsföretag

 

Geografiskt område för Svenska Skydd Uddevalla

Västra Götalands län (ej Göteborg)
Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Uddevallaområdet så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta Uddevalla

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser

BRF Kaptensbryggan

BRF Kaptensbryggan ligger i Uddevalla med 2st våningshus byggt i trä med totalt 25st lägenheter. Denna nyproduktion är färdigställd år 2021 och lägenheterna säljes i samarbete med Fastighetsbyrån.