Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Dörrproduktion

Produktion
anno 1948

Vår egna produktion av dörrar sker i Eskilstuna, 10 mil från Stockholm. Produktionsanläggningen är högteknologisk och anläggningen invigdes år 2000. Ytan uppgår till 12 000 kvm.
Företaget CH Industry AB som ingår i samma koncern som Svenska Skydd AB grundades redan år 1948. Idag arbetar tillsammans 100 personer med produktion i Eskilstuna på CH Industry AB och Svenska Skydd AB.


Prototyp och utvecklingsavdelning

I Eskilstuna finns utvecklingsavdelning för vår dörrproduktion. Vi testar regelbundet våra befintliga konstruktioner och vidareutvecklar produkter. Nya dörrkonstruktioner testas och provas regelbundet på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut samt SBSC Svensk Brand och Säkerhets Certifiering för att klara inbrott, brand, ljud och rökgasklasser som marknaden efterfrågar. Svenska Skydd ligger i framkant med den senaste tekniken och arbetar med ständiga förbättringar för att möta marknadens behov.Fabriksvisning

Vi tar gärna emot ditt bostadsbolag eller bostadsrättsförening för ett fabriksbesök och visar upp vår moderna produktionsanläggning. Kontakta Petra Almréus, tfn 08-562 270 13 eller fyll i formuläret under kontakt på hemsidan för en fabriksvisning.
Automatiserad dörrproduktion

Produktion av säkerhetsdörrar sker i automatiserad maskinpark med robotar. Företagets arbete med ständiga förbättringar har lett till konkurrenskraftiga priser till mycket hög kvalitet.

Våra dörrar är säkerhetsklassade och certifierade enligt SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och är i stort sett helt byggda av stålplåt, kring en kärna av isolering och förstärkningsbalkar.

Säkerhetsdörrarna är även klassade i brand, ljud samt rökgastäthet enligt SBSC Svensk Brand och Säkerhets Certifiering. På grund av sin uppbyggnad i stål i båda karm och dörrblad ges en respektingivande stabilitet och vikt. Vi tillverkar högkvalitativa säkerhetsdörrar som skall leva i många generationer framöver.

Dörrarna levereras i en mängd olika utföranden och storlekar. De utrustas med olika låstyper och med diverse tillbehör efter kundens önskemål.Leveranssäkerhet

Produktionen av säkerhetsdörrar sker i egen regi och vi har därför möjligheten att ha kontroll över alla led i kedjan. Detta är en av anledningarna till att vi har en leveransprecision över 99%. Svenska Skydd strävar ständigt efter att förbättra vårt erbjudande genom pris, kvalitet, leveranstid och leveransprecision.Egen komponenttillverkning

I vår fabrik i Eskilstuna tillverkar vi även de ingående komponenterna till dörrarna dvs slutbleck, ställskruvar, bakkantsäkringar etc.

Detta ser vi som en styrka då vi kan vara kostnadseffektiva och det är en garanti för att det slutliga produkten inte brister i några ingående komponenter då vi även styr över detta. Vår största samarbetspartner för dörrkomponenter är Assa som levererar lås till våra dörrar. Assa ligger även detta i Eskilstuna och har varit vår samarbetspartner sedan länge."Vår dörrproduktion i Eskilstuna präglas av högt ställda kvalitets och effektivitetskrav. Det gör att vi idag kan leverera marknadens bästa säkerhetsdörr"

Produktionschef Daniel Serrander