Norrköping

Svenska Skydd Norrköping

Din lokala leverantör av säkerhetsdörrar i Norrköping

Vid förfrågningar eller beställning av säkerhetsdörrar samt trapphusentreprenader m.m. så har vi kontor och lager i Norrköping för kunder i Norrköping med omnejd så att entreprenadarbetena för exempelvis du som fastighetsägare eller bostadsrättsföreningar blir trygga, enkla o smidiga.

 

Vad gör vi?

Christian började arbeta som låssmed 1988 och tog Gesällbrev 1993 samt Mästarbrev 1999. Han har varit ägare av Lås & Nycklar i Norrköping mellan 2003-2019 och har därmed mycket kompetens och erfarenhet om lås, passersystem, larm m.m. Han var även ägare av Lås & Nycklar Säkerhetsdörrar mellan 2003-2011 och som franchisetagare var med och startade dörrmontage kedjan Secor. 2011 bildade han TSE Trygg Säker Entreprenad och har varit Franchisetagare i Svenska Skydd sedan 2016. Därmed har han många års erfarenhet av försäljning och montage av säkerhetsdörrar, entrépartier, källarrytterdörrar m.m.

Kontakta gärna Christian med frågor om vad han och Svenska Skydd kan hjälpa er med i Norrköping med omnejd. Passa även på att besöka oss för visning av våra produkter i vår utställning på Tullhusgatan 14 i Norrköping.

 

Därför ska du välja kvalitetsdörrar från Svenska Skydd i Norrköping

Vi driver hela projekten från start till färdigställande. Helheten säkerställer kvaliteten för dig som kund och du behöver inte hantera flera olika olika leverantörer, som i sin tur kan medföra hög risk för dröjsmål och eventuella merkostnader.

En säkerhetsdörr direkt från vår fabrik i Sverige

På vår dörrfabrik i Eskilstuna tillverkar vi Sveriges bästa säkerhetsdörrar. Som följd av vår egen dörrproduktion kan vi snabbt och smidigt leverera både skräddarsydda och stilanpassade dörrar för exakt ditt projekt.
Säkerhetsdörrarna är klassade enligt dagens krav, men också för kommande. Vi ligger i framkant när det gäller kvalitet och säkerhet för tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Svenska skydd tillverkar bland annat den enda brandtestade säkerhetsdörren med elektroniskt tittöga som blivit godkänd.

Övriga produkter och dörrar i vårt sortiment

Förutom säkerhetsdörrar har vi även vindsdörrar, källardörrar, loftgångsdörrar, entrépartier samt analoga och digitala fastighetsboxar, passer- och låssystem till alla andra utrymmen som kan finnas i fastigheter.

 

Några beställare av dörrar och trapphusrenoveringar i Norrköping

• Allmännyttan
• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Större fastighetsbolag
• Nyproduktion
• Fastighetsägare

 

Geografiska områden Svenska Skydd Norrköping

Östergötland: Norrköping, Söderköping, Finspång, Motala, Linköping, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Åtvidaberg, Valdemarsvik, Kinda, Ydre,

Småland: Tranås, Västervik, Vimmerby, Hultsfred, Oskarshamn

Södermanland: Flen, Vingåker, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund

Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Norrköpingsregionen så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta Norrköping

Christian Härdelin

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser