Karlskrona

Svenska Skydd Karlskrona

Din lokala kontakt i Karlskrona för montering av säkerhetsdörrar

Då vi vill finnas nära våra beställare av våra säkerhetsdörrar och övriga tjänster, så vi har självklart lokal representation av Svenska Skydd i Karlskrona. Av erfarenhet vet vi att entreprenadjobb för exempelvis fastighetsbolag eller bostadsrättsföreningar blir smidigt, enkelt o tryggt vid lokal anknytning.

 

Vad gör vi?

Vår verksamhet i Karlskrona är representerad av Ulf Nore, som kommer från flerårig erfarenhet och kunskap som chef inom IT, produktion och service men som har sadlat om för att hjälpa Karlskronas fastighetsägare att installera säkerhetsdörrar som entreprenör i Karlskronaområdet, sedan en tid tillbaka. Hög servicegrad är hans signum. Kontakta gärna Ulf med frågor om vad han och Svenska Skydd kan hjälpa just dig och din verksamhet med. Känn dig även välkommen att boka möte i Karlskrona för att få en presentation och genomgång av våra produkter.

 

Varför ska du välja säkerhetsdörrar från Svenska Skydd i Karlskrona?

Vi ombesörjer hela entreprenaden från offert till färdigställande. Det underlättar för dig som kund och du behöver inte vara beroende av flera olika aktörer, som i sin tur kan medföra högre risk för dröjsmål och oförutsedda kostnader.

Svensktillverkade säkerhetsdörrar genom egen dörrtillverkning

dörrfabriken i Eskilstuna tillverkar vi landets främsta säkerhetsdörrar. Det är genom vår inhemska dörrproduktion vi effektivt kan producera och leverera både mått- och stilanpassade dörrar exakt för vad ditt projekt behöver. .
Våra säkerhetsdörrar är säkerhetsklassade enligt nuvarande men också för kommande krav. Vi ligger allra främst när det kommer till kvalitet inom tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Som exempel så har vi en säkerhetsdörr som är den enda brandtestade dörren med elektroniskt tittöga som har blivit godkänd.

Andra dörrar och tillhörande produkter vi har i vårt sortiment

Förutom säkerhetsdörrar kan vi även leverera loftgångsdörrar, källardörrar, vindsdörrar, entrépartier, passersystem och låssystem, analoga och digitala fastighetsboxar som passar till övriga utrymmen i fastigheterna.

Vanliga beställare av säkerhetsdörrar i Karlskrona

• Större fastighetsbolag
• Fastighetsägare
• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Nyproduktion
• Kommunala fastighetsbolag

Geografiskt område för Svenska Skydd i Karlskrona

Mönsterås
Högsby
Kalmar
Torsås
Karlskrona
Borgholm
Mörbylånga
Nybro
Emmaboda
Ronneby
Uppvidinge
Lessebo
Tingsryd
Växjö
Karlshamn
Olofström

Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Karlskronaområdet så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta Karlskrona

Ulf Nore

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!