Kontakt

Kontakta oss så kan vi berätta mer om Svenska Skydds säkerhetsdörrar eller om hur du på bästa sätt gör ett dörrbyte i er fastighet.

Kontakta Svenska Skydd AB

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsinnehavare, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare ringer enklast 0200 – 76 76 76. Det går även att ta kontakt direkt med våra säljare på Svenska Skydd här eller använda kontaktformuläret under relaterade sidor till höger.

Bostadsbolag

HBV – ALLT ÄR REDAN UPPHANDLAT OCH KLART! Vi är rankad nummer 1 av HBV i kategorin säkerhetsdörrar och installation med ett rikstäckande avtal. Upphandlingen är gjord enligt LOU (lagen om offentlig upphandling), vilket innebär att ni som kommunalt bostadsbolag har möjlighet att beställa säkerhetsdörrar till ert fastighetsbestånd. Kontakt Stockholm, Mikael Sillrén 08-562 270 15 och övriga delar av landet, Mattias Eriander 040-601 21 10.

Privatpersoner

Funderar du som privatperson på att köpa en säkerhetsdörr till din bostadsrätt? Ring 0200-76 76 76 så kopplar vi dig till rätt säljare. Det går även att ta kontakt direkt med våra säljare på Svenska Skydd här eller använda kontaktformuläret under relaterade sidor till höger.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av