Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Referenser

Låt dig
inspireras

Vi arbetar mot tre olika kundgrupper. Privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Låt er inspireras och ta del av våra referensobjekt som vi har utfört genom åren. Vi har ett nära samarbete med kommunala bostadsbolag och hjälper privatpersoner att få ett tryggt och komfortabelt boende. Vi formsäkrar även trapphus över hela Sverige.


Vi tror att det är avgörande att ha mål att sträva efter som känns viktiga och meningsfulla. Att enas runt en målsättning som denna gör oss till ett svårslaget team där alla har samma mål i sikte.

Bostadsrättsföreningar

Alla fastigheter har sin egen personlighet. I vissa fastigheter tar däremot tidens tand över och gamla detaljer ersätts med nya, mer för tiden trendiga former. Ursprungstanken som arkitekten en gång i tiden hade för en fastighet går förlorad. Med vårt varierande produktutbud och estetiska kunnande återuppväcker vi gamla och bortglömda trapphus och ger tillbaka dess själ och karaktär.

När vi hjälper bostadsrättsföreningar i hela landet med att formsäkra trapphus utgår vi alltid från fastighetens tidsepok, oavsett om huset är ifrån 1880 eller 1950. Varje epok har sin egen karaktär. Vi försöker i högsta mån efterlikna ursprunget så mycket som möjligt och på så sätt tar vi även ansvar för vårt kulturarv. Låt oss fortsätta inspirera varandra och gemensamt ge nytt liv till trapphus och entréer runt om i Sverige.


Fastighetsägare

Svenska Skydd erbjuder fastighetsägare i hela landet marknadens bästa säkerhetsdörrar – i alla utföranden. Låt oss stå för projektledning och planering. Våra kostnadseffektiva arbetsprocesser sparar dig tid, möda och pengar. Vi har rutinerade och effektiva snickare som tar hand om dörrbytena. I vårt paketerbjudande ingår installation, snabba leveranser och 24-timmarsjour vid eventuell skada.

Privatpersoner

Svenska Skydd verkar för att öka trivseln för dig och dina grannar. Det handlar om att minska risken för brand, överfall och inbrott men även att hitta praktiska lösningar för posthantering.

Att skapa tryggare hemmiljö behöver inte bli dyrt eller komplicerat. Svenska Skydd lämnar tio års garanti mot fullbordat lägenhetsinbrott enligt följande: Om någon obehörig person, inom tio år från angivet datum, forcerar säkerhetsdörren utan hjälp av nyckel, monterar Svenska Skydd in en ny likadan eller motsvarade säkerhetsdörr utan kostnad för ägaren.

Rejta.se

"Insatserna har blivit ett riktigt lyft för föreningen och vi är glada att valde Svenska Skydd som samarbetspartner". Vi är stolta över betygen och kommentarerna på Rejta.se. Gå gärna in och läs mer om vad våra kunder tycker och säger om oss.