Låt dig
inspireras

Vi arbetar mot tre olika kundgrupper. Privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Låt er inspireras och ta del av våra referensobjekt som vi har utfört genom åren. Vi har ett nära samarbete med kommunala bostadsbolag och hjälper privatpersoner att få ett tryggt och komfortabelt boende.

Bostadsrättsföreningar

Alla fastigheter har sin egen personlighet. I vissa fastigheter tar däremot tidens tand över och gamla detaljer ersätts med nya, mer för tiden trendiga former. Ursprungstanken som arkitekten en gång i tiden hade för en fastighet går förlorad. Med vårt varierande produktutbud och estetiska kunnande återuppväcker vi gamla och bortglömda trapphus och ger tillbaka dess själ och karaktär.

När vi hjälper bostadsrättsföreningar i hela landet med att formsäkra trapphus utgår vi alltid från fastighetens tidsepok, oavsett om huset är ifrån 1880 eller 1950. Varje epok har sin egen karaktär. Vi försöker i högsta mån efterlikna ursprunget så mycket som möjligt och på så sätt tar vi även ansvar för vårt kulturarv. Låt oss fortsätta inspirera varandra och gemensamt ge nytt liv till trapphus och entréer runt om i Sverige.