Priser på säkerhetsdörrar

Letar du efter pris på säkerhetsdörrar? Kanske är du en del av styrelsen i en bostadsrättsförening och ansvarar för upphandlingen av säkerhetsdörrar till fastighetsbolaget? Vi erbjuder lösningar för bostadsrättsföreningar och hjälper er att hitta rätt säkerhetsdörr för era behov. Kontakta oss idag för mer information och offertförfrågan.

Ett pålitligt val för säkerhetsdörrar

Svenska Skydd har under 20 år haft en mycket positiv utveckling och byggt upp ett starkt varumärke på marknaden.

Vi har utvecklat två koncept för att erbjuda våra kunder ett brett sortiment av säkerhetsdörrar som passar olika behov. Upptäck våra koncept för högkvalitativa säkerhetsdörrar, speciellt utformade för olika önskemål. Vi kallar de olika koncepten “Bosäkra Trapphus“, vilket riktar sig till bostadsrättsföreningar som vill uppgradera sina trapphus med nya dörrar, postboxar osv, och “Formsäkra Trapphus” där vi utgår från en tidstypisk stil när vi renoverar trapphusen i er fastighet.

Vi riktar oss till bostadsrättsföreningar, stora som små, över hela landet med fastigheter från 1880-talet fram till nyproduktion. Vår gedigna kunskap om säkerhetsdörrar, trapphusrenoveringar och fastigheter i olika tidsepoker gör att ni som kund får tips och råd genom hela entreprenaden och är alltid i trygga händer hos oss. Kontakta oss för att veta mer om säkerhetsdörrar till din bostadsrättsförening.

Offertförfrågan

Våra säkerhetsdörrar är skräddarsydda för att möta era specifika behov. På Svenska Skydd förstår vi att varje projekt är unikt och att priserna kan variera beroende på olika faktorer. För att få ett prisförslag som är anpassat till just er bostadsrättsförening och ert projekt, vänligen kontakta oss via formuläret här bredvid för att få en offert!

Kontakta oss

Vad är du intresserad av

Fördelar med en säkerhetsdörr i fastigheten

Du behöver inte längre störas av spring och annat ljud från trapphuset.

Vid brand bromsar en säkerhetsdörr elden vilket kan vara avgörande mellan liv och död.

En säkerhetsdörr hindrar exempelvis matos från att sprida sig ut till trapphuset.

En säkerhetsdörr isolerar värme vilket sänker energikostnader och är därmed snäll mot vår miljö!

Ett säkert köp av säkerhetsdörr

Vi på Svenska Skydd har varit verksamma sedan 1995. Våra säkerhetsdörrar tillverkas i Eskilstuna och vi har kontor på många håll i Sverige. Svenska Skydd tjänstgör över hela landet, därmed är vi en rikstäckande leverantör av säkerhetsdörrar.

Priser på säkerhetsdörr

Vi listar inte priser på säkerhetsdörrar av några olika anledningar. Dels erbjuder vi väldigt många typer av dörrar – både olika till utseende och baserat på vilken typ av säkerhet du behöver. Dels har vi många olika typer av kunder – allt ifrån lägenhets eller villaägaren som köper en dörr till bostadsbolaget som köper flera hundra dörrar. Detta är anledningen till att vi erbjuder personlig service och en offert anpassad för dig och dina förutsättningar.

Kontakta oss för offert

Kontakta oss på Svenska Skydd för att få prisuppgifter på säkerhetsdörrar, antingen via telefon 0200-76 76 76 eller via formuläret ovan. Vi återkommer med en offert. Det ska vara snabbt och enkelt att byta till säkerhetsdörr!

Tryggt och trivsamt med säkerhetsdörr

Varför väljer många en säkerhetsdörr? I de mer tätbefolkade områdena är det mer vanligt med lägenhetsinbrott där tjuvar oftast tar sig in via dörren till lägenheten. Den främsta orsaken till att många väljer att byta sina äldre dörrar till en säkerhetsdörr är just för att förhindra att inbrott sker.