Säkerhetsdörr
priser

Letar du efter pris på säkerhetsdörrar? Kanske är det du själv som lägenhetsinnehavare som söker priser på säkerhetsdörrar? Eller så sitter du i en styrelse i en bostadsrättsförening som upphandlare för ett fastighetsbolag?

Värt att tänka på när du
ska köpa säkerhetsdörr

En säkerhetsdörr är en bra investering! Säkerhetsdörren håller inte enbart borta tjuvar utan skyddar även mot brand, brandrök, cigarrettrök och andra störande dofter samt ljud från trapphuset.

Enligt Boverkets riktlinjer ska en nymonterad säkerhetsdörr för lägenhet vara brandklassad och brandgastät. Svenska Skydds säkerhetsdörrar, CH133 och CH333 har klass EI2 15/EW 30 vilket betyder att säkerhetsdörren kan bromsa en brand i minst 30 minuter. Vår säkerhetsdörr är även brandgastät enligt Sa och S200.

Tänk på att säkerhetsdörrar finns i många olika klasser - och priset kan skilja väldigt mycket baserat på vilken typ av säkerhetsdörrr du tittar på. Om du ska jämföra pris - se till att jämföra liknande säkerhetsdörrar och titta även på om installation av dörren ingår i priset eller inte.

Vi på Svenska Skydd utför all montering av våra säkerhetsdörrar själva, då vet vi att din säkerhetsdörr är rätt monterad och fungerar som den ska utifrån de regler som finns. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med din nya säkerhetsdörr.

Ett säkert köp
av säkerhetsdörr

Vi på Svenska Skydd har varit verksamma sedan 1995. Våra säkerhetsdörrar tillverkas i Eskilstuna och vi har kontor på många håll i Sverige. Svenska Skydd tjänstgör över hela landet, därmed är vi en rikstäckande leverantör av säkerhetsdörrar.

Priser på
säkerhetsdörr

Vi listar inte priser på säkerhetsdörrar av några olika anledningar. Dels erbjuder vi väldigt många typer av dörrar - både olika till utseende och baserat på vilken typ av säkerhet du behöver. Dels har vi många olika typer av kunder - allt ifrån lägenhets eller villaägaren som köper en dörr till bostadsbolaget som köper flera hundra dörrar. Detta är anledningen till att vi erbjuder personlig service och en offert anpassad för dig och dina förutsättningar.

Kontakta oss
för offert

Kontakta oss på Svenska Skydd för att få prisuppgifter på säkerhetsdörrar, antingen via telefon 0200-76 76 76 eller via formuläret ovan. Vi återkommer med en offert. Det ska vara snabbt och enkelt att byta till säkerhetsdörr!

Tryggt och trivsamt
med säkerhetsdörr

Varför väljer många en säkerhetsdörr? I de mer tätbefolkade områdena är det mer vanligt med lägenhetsinbrott där tjuvar oftast tar sig in via dörren till lägenheten. Den främsta orsaken till att många väljer att byta sina äldre dörrar till en säkerhetsdörr är just för att förhindra att inbrott sker.

Fördelar med en säkerhetsdörr i fastigheten:

  1. Du behöver inte längre störas av spring och annat ljud från trapphuset.
  2. Vid brand bromsar en säkerhetsdörr elden vilket kan vara avgörande mellan liv och död.
  3. En säkerhetsdörr hindrar exempelvis matos från att sprida sig ut till trapphuset.
  4. En säkerhetsdörr isolerar värme vilket sänker energikostnader och är därmed snäll mot vår miljö!