Uppsala

Svenska Skydd Uppsala

Din lokala kontakt i Uppsala för installation av säkerhetsdörrar och utförande av trapphusrenoveringar

För att finnas nära våra beställare av säkerhetsdörrar och övriga tjänster har vi lokal representation av Svenska Skydd i Uppsala. Vi vet av erfarenhet att entreprenadjobb för exempelvis fastighetsbolag eller BRF – bostadsrättsföreningar blir både enklare, smidigare och framförallt tryggare vid lokal närvaro.

Vad gör vi?

Svenska Skydds verksamhet i Uppsala län representeras av Lars Lovén som har mångårig erfarenhet av säkra dörrinstallationer och är en känd och välrenommerad entreprenör i Uppsala med omnejd sedan lång tid. Kontakta gärna Lars med frågor om vad han och Svenska Skydd kan hjälpa just dig eller din verksamhet med. Gör gärna ett besök för att titta på våra produkter i våra visningslokaler.

Därför ska du välja säkerhetsdörrar från Svenska Skydd Uppsala

Vi hanterar hela entreprenaden från offert till färdigställande, vilket underlättar för dig som kund. Du slipper vara beroende av flera olika aktörers inblandning, som inte alltför sällan medför större risk för förseningar och oförutsedda utgifter.

 

Svensktillverkade säkerhetsdörrar – Egen dörrtillverkning

vår dörrfabrik i Eskilstuna tillverkar vi Sveriges bästa säkerhetsdörrar. Det är genom vår svenska dörrproduktion vi snabbt kan tillverka och leverera både specialanpassade och skräddarsydda dörrar exakt för vad ditt projekt kräver i just Uppsala.

Alla våra dörrar är säkerhetsklassade enligt nuvarande men också för alla kommande säkerhetskrav. Vi ligger allra främst när det kommer till trygg tillverkning, leverans och montage av säkerhetsdörrar. Som ett exempel så har vi en säkerhetsdörr som är den enda brandtestade dörren med elektroniskt tittöga som har blivit godkänd.

Övriga dörrar och tillhörande produkter vi kan erbjuda

Förutom säkerhetsdörrar kan vi även leverera dörrar till alla andra utrymmen i fastigheter. Såsom loftgångsdörrar, källardörrar, vindsdörrar, entrépartier samt analoga och digitala fastighetsboxar, passersystem och låssystem.

Några av våra beställare av säkerhetsdörrar och trapphusrenoveringar i Uppsala

• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Kommunala fastighetsbolag
• Privata fastighetsägare
• Nyproduktion
• Övriga fastighetsbolag

För hjälp och svar på frågor kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Uppsalaområdet så tveka inte att kontakta oss.

Kontakta Uppsala

Lars Lovén

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser