Om oss

Kort om Svenska Skydd

Vi är en rikstäckande organisation med kontor i Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Göteborg, Helsingborg, Norrköping, Piteå, Stockholm, Uddevalla, Umeå, Uppsala samt Örebro. Under åren har vårt arbete utvecklats och idag erbjuder vi tjänster som omfattar hela trapphus. I koncernen ingår även CH Ståldörrar där vår dörrproduktion sker. 

Egen dörrtillverkning

Med egen dörrtillverkning i Eskilstuna ger det oss möjligheten att arbeta med ständiga förbättringar och att möta marknadens behov. Samtliga säkerhetsdörrar provas och certifieras i Sverige och både CH Ståldörrar samt Svenska Skydd är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Våra produkter och tjänster

Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med leverans och montage av säkerhetsdörrar och erbjuder även tjänster som omfattar hela trapphus. Grunden i vårt erbjudande är marknadens bästa säkerhetsdörr. Med en säkerhetsdörr får du skydd mot ljud, brandgas, brand och inbrott.
Vi utför allt arbete med auktoriserad personal och vår målsättning är att ständigt kompetenshöja och utveckla vår personal och med det skapa trygghet för kunden.

Nöjda och glada kunder

En stor utmaning för oss som organisation i framtiden är att vara den arbetsgivare som du vill jobba hos. Vi tror att vi får världens bästa medarbetare och därmed nöjda kunder som resultat.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av