Göteborg

Svenska Skydd Göteborg

Din lokala kontakt i Göteborg för montering av säkerhetsdörrar och utförande av trapphusrenoveringar

Vårt kontor i Göteborgsregionen är placerat i Mölndal, en bit utanför centrala Göteborg. Här har vi bland annat vårt lager för att kunna ge våra avtalskunder en snabb och bra service. På kontoret har vi även en utställning med säkerhetsdörrar, postboxar och andra produkter i vårt sortiment.

 

Vad gör vi?

Vi har många års erfarenhet av säkerhetsdörrar och vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt ifrån säkerhetsdörrar, till våra koncept Bosäkra Trapphus och Formsäkra Trapphus. Oavsett projekt är vår ambition att jobba nära våra kunder och leverera modern säkerhet med öga för det estetiska slutresultatet. Kontakta oss så berättar vi mer om Svenska Skydds säkerhetsdörrar, eller om hur du på bästa sätt gör ett dörrbyte i er fastighet.

Trapphusrenovering – Bosäkra trapphus – Göteborg

En dörr kan se gedigen ut men inte sällan släpper den igenom värme, kyla och ljud, både till och från lägenheten. Idag ställs det stora krav på lägenhetsdörrar. De ska bland annat vara brand- och inbrottsklassade men de bör även uppfylla mycket annat. Genom säkerhetsdörrar och övriga trapphusbehov som postboxar, låssystem och entrépartier erbjuder vi ett helhetskoncept för att bosäkra våra kunders trapphus.

Trapphusrenovering – Bosäkra trapphus – Göteborg

Formsäkra Trapphus är ett starkt koncept för oss i Göteborgsområdet, vilket i regel innebär att vi utför renovering av hela trapphus samt dörrbyten i tidstypiska äldre fastigheter. Syftet är ofta att återskapa trapphuset till sin ursprungliga epok, men det innebär också att vi med form och säkerhet tar ansvar för hela trapphusmiljön. När vi renoverar trapphuset i en tidstypisk anda ska renoveringen också uppfylla dagens krav på säkerhet.

Arbetet med att formsäkra ett trapphus är brett, och kan handla om att vi utför allt från trapphusmålning, golvläggning och säkerhetsdörrar, till installation av armaturer och belysning. Med andra ord – ett helhetsgrepp och totalrenovering av hela trapphus för äldre fastigheter.

 

Därför ska du välja säkerhetsdörrar från Svenska Skydd Göteborg

På Svenska Skydd hanterar vi hela entreprenaden från offert till färdigställande. Fördelen med det är att du som kund slipper vara beroende av flera olika aktörers inblandning, som inte alltför sällan medför större risk för förseningar och oförutsedda utgifter.

Svensktillverkade säkerhetsdörrar

vår dörrfabrik i Eskilstuna tillverkar vi Sveriges bästa säkerhetsdörrar. Det är genom vår svenska dörrproduktion vi snabbt kan tillverka och leverera både specialanpassade och skräddarsydda dörrar exakt för vad ditt projekt kräver i just Göteborgsområdet.

Alla våra dörrar är säkerhetsklassade enligt nuvarande och framtida säkerhetskrav. Vi ligger allra främst när det kommer till trygg tillverkning, leverans och montage av säkerhetsdörrar. Som ett exempel på det har vi en säkerhetsdörr som är den enda brandtestade dörren med elektroniskt tittöga som har blivit godkänd.

Övriga dörrar och tillhörande produkter vi kan erbjuda

Utöver säkerhetsdörrar kan vi även leverera dörrar till alla andra utrymmen i fastigheter så som utomhusdörrar, källardörrar och entrépartier. Vi utför även installationer av analoga och digitala fastighetsboxar, passersystem, låssystem och dörrautomatik.

Några av våra beställare av säkerhetsdörrar och trapphusrenoveringar i Göteborg
  • Bostadsrättsföreningar – BRF
  • Kommunala fastighetsbolag
  • Privata fastighetsägare
  • Nyproduktion
  • Övriga fastighetsbolag

För hjälp och svar på frågor kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Göteborgsområdet så tveka inte att kontakta oss.

 

Vi som jobbar i Göteborg

Henrik Åberg, produktionsledare
E-post: 
Tel: 031–722 44 21

Henrik har arbetat på Svenska Skydd i 22 år med försäljning, upphandlingar och som projektledare i vår montageproduktion. Med sin stora tekniska kompetens ser han till att produkterna vi levererar installeras korrekt. Detta är en viktig del i vår verksamhet eftersom dörrarna ska uppfylla de höga testkrav som ställs från Boverket.

Kontakta Göteborg

Henrik Åberg

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser