Bostadsrättföreningar

Säkerhetsdörrar till bostadsrättsföreningar

Står er bostadsrättsförening i valet av att skaffa nya säkerhetsdörrar? Vissa kunder säger till oss att de vill ha en bättre boendekomfort där egenskapen tyst står högt på listan. Andra vill känna sig trygga med eventuell brand och några andra tycker att en tät dörr som stänger ute lukt från trapphuset är det viktigaste. Oavsett av vilket skäl man väljer att köpa en säkerhetsdörr blir resultatet detsamma. Den nya dörrens egenskaper är just att det blir tystare, det blir tätare och det blir tryggare. Oavsett vilka kriterier ni önskar av en säkerhetsdörr så får ni alla av oss. 

Hur ser våra säkerhetsdörrar ut?

Vi har säkerhetsdörrar i alla utföranden. Våra dörrar tillverkas i vår fabrik i Eskilstuna. De flesta dörrar vi levererar och monterar är sk standarddörrar i laminerad stålplåt. Vi har ett stort sortiment av laminat för att passa in i alla miljöer. Har man behov att den nya säkerhetsdörren ska efterlikna befintliga dörrar i fastigheten löser vi det också. Med hjälp av våra duktiga snickare förädlar vi ståldörren med utanpåliggande boarder som sedan platsmålas i trapphuset för att den ska smälta in på bästa sätt. Vi har även säkerhetsdörrar för utomhusbruk till flerbostadshus med ett väldigt lågt u-värde.

Är ni i behov av en trapphusrenovering så hjälper vi er med det också. Vi har gedigen kunskap och lång erfarenhet av trapphusentreprenader där fokus är att lyssna på era önskemål och att hjälpa er att skapa en fin atmosfär i fastigheterna. Läs mer här.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av