Stockholm

Svenska Skydd Stockholm

Din lokala kontakt i Stockholm för installation av säkerhetsdörrar och utförande av trapphusrenoveringar

I Stockholm ligger vårt huvudkontor, här har vi stor närvaro vilket gör att du kan få både snabb och bra service. I Stockholm finns även vår ateljé och utställning dit ni är välkomna för att få inspiration och ta del av vårt sortiment.

 

Vad gör vi?

När det kommer till professionell installation av säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet så kan du känna dig trygg med oss. Vi har sedan länge hjälpt bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och fastighetsägare i hela Stockholm och Mälardalen med montering av säkerhetsdörrar samt genom våra koncept Bosäkra Trapphus och Formsäkra Trapphus.

Oavsett uppdrag är vår ambition att jobba nära våra kunder och leverera modern säkerhet med öga för det estetiska slutresultatet. Tveka inte att kontakta någon av våra säljare så berättar de mer om Svenska Skydds säkerhetsdörrar, eller om hur du på bästa sätt gör ett dörrbyte i er fastighet. Kontorets öppettider är vardagar mellan kl. 8–16. Varmt välkommen!

Trapphusrenovering – Bosäkra Trapphus – Stockholm

Även om en dörr kan se gedigen ut så är det inte alltför sällan som den släpper in värme, kyla och ljud, både till och från lägenheten. Idag ställs det stora krav på lägenhetsdörrar. De ska bland annat vara brand- och inbrottsklassade men de bör även uppfylla mycket annat. Genom säkerhetsdörrar och övriga trapphus-behov som postboxar, låssystem och entrépartier erbjuder vi ett helhetskoncept för att bosäkra våra kunders trapphus.

Trapphusrenovering – Formsäkra Trapphus – Stockholm

I Stockholm har vi lång erfarenhet av vårt koncept Formsäkra Trapphus. Här hjälper vi föreningar och styrelser med att renovera och formsäkra sina trapphus. Arbetet kan handla om att ta fram tidstypiska kompletta förslag med färgsättning, förädlade säkerhetsdörrar och nya armaturer. Men vi utför också bland annat elinstallationer och renoveringar av befintliga golv.

Syftet med Formsäkra Trapphus är att återskapa trapphus till sin ursprungliga epok, men det innebär också att vi med form och säkerhet tar ansvar för hela trapphusmiljön. När vi renoverar ett trapphus i en tidstypisk anda ska renoveringen också uppfylla dagens högt ställda krav på säkerhet.

 

Därför ska du välja säkerhetsdörrar från Svenska Skydd Stockholm

På Svenska Skydd hanterar vi hela entreprenaden från offert till färdigställande. Fördelen med det är att du som kund slipper vara beroende av flera olika aktörers inblandning, som inte alltför sällan medför större risk för förseningar och oförutsedda utgifter.

Svensktillverkade säkerhetsdörrar

vår dörrfabrik i Eskilstuna tillverkar vi Sveriges bästa säkerhetsdörrar. Det är genom vår svenska dörrproduktion vi snabbt kan tillverka och leverera både specialanpassade och skräddarsydda dörrar exakt för vad ditt projekt kräver i just Stockholmsområdet.

Alla våra dörrar är säkerhetsklassade enligt nuvarande och framtida säkerhetskrav. Vi ligger allra främst när det kommer till trygg tillverkning, leverans och montage av säkerhetsdörrar. Som ett exempel på det har vi en säkerhetsdörr som är den enda brandtestade dörren med elektroniskt tittöga som har blivit godkänd.

Övriga dörrar och tillhörande produkter vi kan erbjuda

Utöver säkerhetsdörrar kan vi även leverera dörrar till alla andra utrymmen i fastigheter så som dörrar för utomhusbruk, källardörrar, vindsdörrar och entrépartier. Vi utför även installationer av analoga och digitala fastighetsboxar, passersystem, låssystem och dörrautomatik.

 

Några av våra beställare av säkerhetsdörrar och trapphusrenoveringar i Stockholm

  • Bostadsrättsföreningar – BRF
  • Kommunala fastighetsbolag
  • Privata fastighetsägare
  • Nyproduktion
  • Övriga fastighetsbolag

 

För hjälp och svar på frågor kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Stockholmsregionen så tveka inte att kontakta oss.

 

Vi som jobbar i Stockholm

Björn Andersson
E-post: 
Tel: 08–562 270 27

Daniel Binett
E-post: 
Tel: 08–562 270 12

Mikael Sillrén
E-post: 
Tel: 08–562 270 15

Niklas Svahn
E-post: 
Tel: 08–562 270 38

 

Så tycker några av våra kunder

Kund: Strindbergsmuseet.

Uppdrag: byte av tre äldre dörrar till nya säkerhetsdörrar;

“Det var en lite kinkig uppgift med tanke på att hänsyn även behövde tas till kulturhistoriska värden. Vi fick hjälp av Svenska Skydd som kunde kopiera listverk och skapa dörrfasader som var näst intill identiska med de äldre. Bytet gick dessutom snabbt och smidigt. Vi är mycket nöjda både med samarbetet och med de nya dörrarna, som på ett fint sätt smälter in i den känsliga miljön.” /Stina O.

 

Kund: Brf Laxen.

Uppdrag: installation av säkerhetsdörrar;

“Blev bemött av alla era medarbetare på ett professionellt sätt. Alla på Brf Laxen har bara gott att säga om er. Bra produkt och ett mycket väl utfört arbete!” /Lars O.

 

Kund: Brf Vasen 18.

Uppdrag: installation av 52 säkerhetsdörrar samt ommålning av trapphus;

“Redan i anbudsprocessen höjde sig Svenska Skydd över genomsnittet tack vare detaljfokus och komplett sortiment av exempelvis dörrmaterial. Installation och målning löpte oerhört smidigt tack vare att bolaget tar ett helhetsansvar för kommunikation med bland annat de boende. Insatserna har blivit ett riktigt lyft för föreningen och vi är glada att valde Svenska Skydd som samarbetspartner.”

 

Kund: Brf Norrgården Norrtälje.

Uppdrag: installation av säkerhetsdörrar;

“Efter många års funderande över att byta ut de gamla fina trädörrarna, beslutade vi oss för att byta dessa mot säkerhetsdörrar och samtidigt installera postboxar. Vi valde då Svenska Skydd. Arbetet gick snabbt och nästan friktionsfritt. Resultatet blev över förväntan. Rekommenderar varmt Svenska Skydd.” /Gunnel G.

 

Vill ni veta vad andra kunder tycker om oss?

Besök reco.se för att ta del av fler omdömen.

Kontakta Stockholm

Torbjörn Svahn

Du kan även fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Referenser

Säkerhetsdörr för trapphus till bostadsrättsförening Svenska Skydd AB