Offert

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?
Offert

Bosäkra Trapphus

Bosäkra
trapphus

Äldre lägenhetsdörrar kan se rejäla och pålitliga ut, men är allt som oftast dåliga ur inbrott, brand och ljud perspektiv. Inbrotts- och brandskyddet är i praktiken obefintligt. Oljud från trapphuset som upplevs som störande kommer också in i bostaden via lägenhetsdörren. Vintertid kommer kylan in och värmen går ut. Lagen föreskriver brand- och ljudklassade dörrar i nyproducerade lägenheter. Brand- och rökgastäta dörrar är också ett krav när man byter dörrar i äldre bostäder, så att samma skydd finns för alla fastigheter.


Vad innebär det att bosäkra trapphus?

Genom krav, önskemål och erfarenheter från samtliga berörda myndigheter, förvaltare och lägenhetsinnehavare, har vi skapat ett koncept som ger praktisk säkerhet i alla led. Många har varit med vid utformningen av konceptet. Polisen, Brandförsvaret, Försäkringsbolagen, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, Svensk Brand och Säkerhetscertifiering, Posten och Fastighetsförvaltande organisationer i Sverige m.m.Vår arbetsprocess

Steg 1

Efter bokat möte med någon av våra erfarna säljare tillika projektledare startar processen alltid med ett platsbesök där man tillsammans med er som kund gör en grundlig behovsanalys av vad som önskas göras. Därefter är det säljarens uppgift att ta fram en offert utefter det vi kommit överens om. Offertgenomgång sker alltid grundligt med beställaren, detta för att säkerställa att ni som kund får in offert på exakt det ni efterfrågar. När båda parterna är överens undertecknas ett avtal.

Steg 2

Nu tar Svenska Skydd över processen men först sker ett överlämningsmöte mellan projektledare, produktionsledare och kund. Svenska Skydd tar fullt ansvar för beställningar och planering, såsom avisering och kontakt med boende och styrelse. Vi arbetar enligt ABT O6 vilket ger både er som kund och oss på Svenska Skydd tydliga riktlinjer att följa.

Steg 3

Nu är entreprenaden planerad ut i minsta detalj, nu sätter vi igång! Vi har egna utbildade och auktoriserade montörer för att säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet. Ute på arbetsplatsen finns en arbetsledare som leder arbetet och är länken till projektledaren. Från den 1 januari 2016 träder en ny lag i kraft gällande personalliggare i Sverige. Det betyder att varje anställd hos Svenska Skydd måste registrera sin närvaro på arbetsplatsen. När entreprenaden är slutförd är det tid för slutbesiktning.