Fastighetsägarna

I samarbete med Fastighetsägarna har vi på Svenska Skydd valt att ge er som medlemmar en rabatt vid köp av säkerhetsdörr Standard.

Beställ en säkerhetsdörr idag och ta del av rabatten genom Fastighetsägarna Service

Säkerhetsdörr Standard

15.500 SEK

Förtydligande av dörren

Ljudreduktion RW 39 dB
Brand EI215 / EW 30. EI230 S200
Huvudlås Assa 510 (SS-EN 12209 och SSF 3522 klass 5)
Mekanisk ringklocka
Tittöga vidvinkel
Inkl brevinkast, 9-tillhållarlås, cyl behör
Laminat; Mahogny, Ek, Vit

Fyll i dina uppgifter för att ta del av erbjudandet

Mikael Sillrén
Detta ingår
Tillval (10% rabatt på tillbehör)

Säkerhetsbrevlåda

Med Säkerhetsbrevlådan hindrar du effektivt insyn när du är bortrest. Lådan passar på det flesta lägenhetsdörrar med brevinkast. Säkerhetsbrevlåda har två lägen. Hemmaläge då posten samlas i lådan. Bortaläge då posten åker igenom lådan och hamnar på golvet men posten syns ej om någon skulle titta in i brevinkastet.

Dörrspärr

Elektroniskt tittöga visar en kamerabild från utsidan vid knapptryckning. Bilden blir tydlig och betydligt större än en vanlig dörrkik.

Digitalt tittöga

Elektroniskt tittöga visar en kamerabild från utsidan vid knapptryckning. Bilden blir tydlig och betydligt större än en vanlig dörrkik.

Vill du veta mer?

Grunden för vår säkerhetsdörr är en laminerad stålplåt. Dörren är svensktillverkad och har säkerhetsklass RC3, vilket är den vanligaste klassen för säkerhetsdörrar till lägenheter. Vi erbjuder flera utföranden för att dörren ska efterlikna din gamla dörr så mycket som möjligt. Skicka därför gärna med ett foto på din gamla dörr när du beställer.

Förutom att dörren håller ovälkomna gäster, brandgas och brand ute, gör den att du slipper störas av ljud från trapphuset och matos från grannarna. Dörren levereras med en stabil karm och i priset ingår montering av din nya dörr samt bortforsling av den gamla. Leveranstiden är 2–8 veckor och monteringen tar ca 2–3 timmar.