Svenska Skydd
Säkerhetsdörrar Gävle och Dalarna

Din leverantör av säkerhetsdörrar i Dalarna och Gävle

Vi vill finnas nära våra kunder för bästa resultat. För utförande av dörrinstallationer samt trapphusentreprenader så har vi lokal närvaro av Svenska Skydd i Gävle så att entreprenader, till exempel för fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar blir trygga, enkla och smidiga.

Svenska Skydd i Gävle representeras av bland annat Isac Sjöman som har mångårig erfarenhet och bred kunskap inom just lås- och dörrinstallationer.
Isac har varit verksam entreprenör i området Gävle och Dalarna sedan många år. Svensk Skydd i Gävle är ett låsföretag som funnits i 40 år och självklart medlemmar i SLR Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund.

Förutom säkerhetsdörrar arbetar vi med låssystem, inbrottsgaller, passagesystem, dörrautomatik, kameraövervakning, skåp som skyddar mot inbrott och brand, tillverkning av nycklar m m.

Tveka inte att Kontakta honom om vad han och Svenska Skydd kan hjälpa just dig och din verksamhet med. Besök oss gärna för visning av våra produkter.

Därför vill du välja installation av kvalitetsdörrar från Svenska Skydd

Vi driver hela projekten från start till färdigställande. Helheten säkerställer kvaliteten för dig som kund och du behöver inte hantera flera olika olika leverantörer, som i sin tur kan medföra hög risk för dröjsmål och eventuella merkostnader.

En säkerhetsdörr direkt från vår fabrik i Sverige

Vid dörrfabriken i Eskilstuna tar vi fram Sveriges bästa säkerhetsdörrar. Just för att vi har egen dörrproduktion kan vi snabbt och smidigt leverera både skräddarsydda och stilanpassade dörrar som passar exakt för ditt projekt.
Säkerhetsdörrarna är säkerhetsklassade enligt dagens, men också för kommande krav Vi ligger i framkant när det kommer till kvalitet och säkerhet i vår tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Svenska skydd tillverkar bland annat den enda brandtestade säkerhetsdörren som är godkänd med elektroniskt tittöga.

Övriga produkter och dörrar i vårt sortiment

Förutom säkerhetsdörrar har vi även vindsdörrar, källardörrar, loftgångsdörrar, entrépartier, analoga och digitala fastighetsboxar, passersystem och låssystem till alla övriga utrymmen i fastigheterna.

Några vanliga beställare av dörrar och trapphusrenoveringar i vårt område

• Bostadsrättsföreningar
• Nyproduktion
• Större fastighetsbolag
• Allmännyttan
• Fastighetsägare

Geografiskt område för Svenska Skydd i Gävle.

Gästrikland och dalarna
Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i området så tveka inte att kontakta oss.