Svenska Skydd
Gävle/Dalarna

Från Gävle servar vi hela Gästrikland och Dalarna med säkerhetsdörrar säger Stefan Sjöman. Stefan är delägare i företaget och ansvarar för försäljningen av säkerhetsdörrar.

Vi är samtidigt ett låsföretag som funnits i 40 år berättar Stefan vidare. Självklart är vi medlemmar i SLR Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund. Förutom säkerhetsdörrar arbetar vi med låssystem, inbrottsgaller, passagesystem, dörrautomatik, kameraövervakning, skåp som skyddar mot inbrott och brand, tillverkning av nycklar m m.
Genom vår långa erfarenhet i samarbetet med bostadsrättföreningar har vi stött på olika problem och svårigheter när det gäller säkerheten.
Vi erbjuder föreningar olika typer av samarbeten med oss för att skapa mervärden.
Det innebär att vi ser till att säkerheten och tryggheten är säkrad för medlemmarna i samband med att vi installerar säkerhetsdörrar.
Vi kan t.ex. ta över ansvaret gällande:
  • Förvaring av huvudnycklar
  • Jourutryckningar
  • Godkännande av nyckelkopiering
  • Utlåning av nycklar
  • Hantering av passagesystem

Vi hjälper även till med smidiga lösningar med t.ex. porttelefoner, passagesystem, låssystem, postboxar, tvättstugebokningar och tillgänglighetsanpassningar.

Vi besöker gärna styrelsen i er bostadsrättsförening samt gör en besiktning och ger tips på hur en bra lösning skulle se ut just för er. Självklart är en sådan besiktning kostnadsfri.

Är Ni intresserade att ställa frågor kring säkerhetsdörrar, så ta kontakt med Stefan Sjöman eller besök butiken på Strömsbrovägen 31 i Gävle.
Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?