Svenska Skydd
Säkerhetsdörrar Örebro och Karlstad

Din lokala leverantör av säkerhetsdörrar i Örebro och Karlstad.

Vi på Svenska Skydd vill jobba nära våra kunder så för installation av säkerhetsdörrar samt trapphusentreprenader så har vi lokal representation av Svenska Skydd i Örebro och Karlstad. Vi vill att entreprenader med exempelvis fastighetsägare och bostadsrättsföreningar ska kännas trygga, enkla och effektiva.

Svenska Skydd i Örebro och Karlstad representeras av Krister Lindholm Han har mångårig erfarenhet och bred kunskap inom projektledning.
Tveka inte att kontakta honom om vad han och Svenska Skydd kan hjälpa just dig och din verksamhet med i Karlstad och Örebro. Passa även på att besöka oss för en visning av våra produkter.

Därför väljer du säkerhetsdörr och installation från Svenska Skydd

Vi tar hand om hela entreprenaden från start till mål och säkrar kvaliteten för dig som kund samt att du slipper hantera flera olika sorters leverantörer, som i sin tur kan medföra viss risk för dröjsmål eller oförutsedda utgifter.

Säkerhetsdörrar som kommer direkt från vår fabrik i Eskilstuna

vår dörrfabrik i Eskilstunaproducerar Sveriges säkraste dörrar. I och med vår egen dörrproduktion kan vi snabbt och smidigt leverera stil- och måttanpassade dörrar som matchar dina önskemål och krav.
Våra säkerhetsdörrar är klassade enligt alla nuvarande men också för kommande krav. Vi är ledande när det gäller kvalitet och säker tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar. Svenska skydd har bland annat tagit fram den enda brandtestade säkerhetsdörren som är godkänd med elektroniskt tittöga.

Övriga produkter och dörrar i vårt sortiment

Vi har inte enbart säkerhetsdörrar utan också vindsdörrar, källardörrar, loftgångsdörrar, entrépartier samt analoga och digitala fastighetsboxar, passer- och låssystem för övriga utrymmen i fastigheter.

Vamliga beställare av kvalitetsdörrar och trapphusentreprenader i Örebro och Karlstad

• Fastighetsägare
• Nyproduktion
• Bostadsrättsföreningar – BRF
• Större fastighetsbolag
• Allmännyttan

Har du funderingar kring våra säkerhetsdörrar, övriga dörrar och tjänster i Örebro- och Karlstadsområdet så tveka inte att kontakta oss.