Helhetsleverantör inom trapphusrenoveringar

Svenska Skydd har tagit fram olika erbjudanden till dig som är SBC kund. Vår huvudprodukt är säkerhetsdörrar men vi anpassar olika säkerhetslösningar i trapphuset efter just era behov.

Säkerhetsdörrar

Vi förser bostadsrättsföreningar med bl a marknadens bästa säkerhetsdörrar med en rikstäckande organisation.

Vår säkerhetsdörr i standardutförande är tillverkad i trämönstrad eller lackerad stålplåt som är lättskött och tålig. Dörren levereras med en kraftig och stabil stålkarm. Med moderna laminat och färgalternativ formar vi dörren helt efter kundens önskemål.

Förmånligt erbjudande till dig som är SBC kund – vit insida till säkerhetsdörren utan extra kostnad (värde 500 kr/säkerhetsdörr exkl. moms.)

Säkerhetsinventering

Tillsammans med er genomför vi en gratis säkerhetsinventering med fokus på skalskyddet i fastigheten.

Vi ser över skalskyddet som innefattar allt ifrån entrépartier, källardörrar, brytskydd och branddörrar i er fastighet.

Förmånligt erbjudande till dig som är SBC kund – gratis säkerhetsinventering till ett värde av 9.900kr exkl moms

Färgsättning och trapphusvandring

För att få till en bra och tidstypisk färgsättning behöver man titta på när huset är byggt och vem som ritat det. Vi tar hjälp av Stockholms Stadsmuseums arkiv för att få ledtrådar men det viktigaste är att vi gör inventering i trapphuset och en färghistorisk undersökning. I samband med färgsättningen gör vi en gemensam trapphusvandring tillsammans med styrelsen för att ge bostadsrättsföreningen inspiration och uppslag om hur man kan återskapa trapphus till sin forna glans.


Förmånligt erbjudande till dig som är SBC kund – ordinarie pris är 30 000kr exkl moms, SBC kunder har 30% rabatt på det.

Skalskydd

Är ni i behov av brytskydd, branddörrar, källardörrar eller låssystem?

Vi skräddarsyr allt efter era behov.


Förmånligt erbjudande till dig som är SBC kund – ordinarie pris på brytskydd är 2990kr exkl moms, SBC kunder erhåller 30% rabatt på brytskyddet vid köp av branddörr.

Fyll i dina uppgifter för att ta del av erbjudandet

Kund hos SBC?