Entrépartier

Entrépartier för alla fastigheter

Varje fastighet är unik och vi anpassar nya entrépartier till rätt tidsepok utifrån era önskemål.  Vi tillverkar entrépartier i trä, stål och aluminium i massor av olika varianter. Stora som små. Med överljus, sidoljus, pardörrar eller enkeldörrar. När du väljer ett nytt entréparti finns det flera viktiga faktorer att tänka på. 

Här är några överväganden att beakta.
Passar entrépartiets stil och design harmoniskt med resten av ditt hus?
 
Materialval
Trä, stål eller aluminium? – välj ett material som passar er smak och behov. Tänk på hållbarhet, underhållskrav och väderbeständighet.
 
Energieffektivitet
Leta efter entrépartier som har bra isolering och tätning. Ett energieffektivt entréparti kan hjälpa till att minska värmeförluster och sänka energikostnaderna.
 
Säkerhet
Säkerheten är viktig. Se till att entrépartiet har ett bra lås och portautomatik.
 
Ljusinsläpp
Om du vill ha mer naturligt ljus i entrén, överväg entrépartier med glaspaneler eller sidoljus.
 
Underhåll
Tänk på hur mycket underhåll entrépartiet kräver. Vissa material kräver mer regelbunden skötsel än andra.
 
Ytbehandling
Välj en kulör och ytbehandling som är beständig mot väderpåverkan. Att noggrant överväga dessa faktorer kan hjälpa er att välja det entréparti som passar bäst för fastigheten.

Vilka olika typer av entrépartier finns det?

Entrépartier i ek
Våra ekpartier är gedigna och slittåliga. Ek är ett material som håller hög kvalitet som ständigt fortsätter att utvecklas och formas över tid. Därför är det många fastighetsägare som installerar just dessa entrépartier. Ytbehandlingen kan vara lackad, målad eller oljad.
 
Entrépartier i stål
Ett entréparti i stål är vackert och slittåligt. Dessa passar väldigt bra in i fastigheter från 1930-talet i funkismiljö.
 
Entrépartier i aluminium
Aluminium är ett slitstarkt material och passar i miljöer med hårt slitage. Dessa lackeras ofta i den kulör som passar fastigheten.
 
Passagesystem
När vi installerar nya entrépartier ser vi även över skalskyddet som kan innefatta brytskydd och porttelefoni.
 
Så fungerar en porttelefon
Vi monterar porttelefon på utsidan av en port/fasad. Svarsapparater finns med och utan lur. Det finns också porttelefoner där dörren öppnas med mobil eller hemtelefon. Uppringningen kan ske analogt eller via IP-telefoni. Nuförtiden läggs det ofta in ett digitalt boenderegister in i porttelefonen och visas på en display. 

Vi anpassar alltid våra lösningar inom porttelefoni till era behov, oavsett om ni behöver en porttelefon för en bostadsrätt.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av