Låssystem

Låssystem där du har kontrollen

Oavsett vad bostadsrättsföreningens behov kräver har vi låssystemet för er.
Våra mekaniska och elektroniska låssystem har unika uppsättningar av cylindrar och nycklar anpassat efter behov.

Det finns olika typer av lås och låssystem, beroende på vad ni önskar. Det finns allt ifrån cylindrar som inte har kopieringsskyddade nycklar till kopieringsskyddade nycklar med cylindrar i låssystem.

Vad är fördelen med att installera cylindrar i låssystem?
En stor fördel är att de boende slipper flera olika nycklar. I ett låssystem fungerar samma lägenhetsnyckel till både port, tvättstuga, källare och övriga gemensamma utrymmen i fastigheten.

Vad menas med ett kopieringsskyddat låssystem?
Ett kopieringsskyddat låssystem ger lägenhetsinnehavaren en trygghet att obehöriga inte har tillgång till nycklar och kan komma in i fastigheten. Med ett kopierings kyddat låssystem går det inte att göra en kopia av en nyckel. Det går bara att beställa nya nycklar via utvald låssmed med uppvisande av det specifika låssystemnumret det är kopplat till.

Hur fungerar elektroniska låssystem?
Med både hög komfort och säkerhet väljer fler och fler digitala låssystem. Flerbostadshus och företag tjänar på att använda digitala låssystem. Företag använder ofta systemen eftersom de avsevärt underlättar administration och distribution av nycklar. 

Vad är fördelen med ett elektroniskt låssystem?
Det alltid går att fastställa vem som befinner sig i byggnaden och vem som inte gör det vilket skapar en trygghet för de boende. Man kan också styra tillträdesbehörigheten till de olika områden utan problem.

Kontakta oss

Vad är du intresserad av