Svenska Skydd
Norrköping

Från Norrköping servar vi hela Östergötland, samt Smålandskusten ner till Blekinge med säkerhetsdörrar säger Gunnar Allerth. Gunnar är delägare i företaget och ansvarar för försäljningen av säkerhetsdörrar.

Vi är samtidigt ett låsföretag med totalt över 135 års erfarenhet berättar Gunnar vidare. Självklart är vi medlemmar i SLR Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund. Förutom säkerhetsdörrar arbetar vi med låssystem, inbrottsgaller, passagesystem, dörrautomatik, kameraövervakning, skåp som skyddar mot inbrott och brand, tillverkning av nycklar m m.
När det gäller säkerhetsdörrar är det extra viktigt att kunden är i focus. Gunnars erfarenhet säger att kärnvärdena är att leverera i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet. Rätt kvalitet när det gäller installation av säkerhetsdörrar är att både säkerhetsdörrarna och de installationer som utförs är så miljöanpassade som det någonsin är möjligt.
Är Ni intresserade att ställa frågor kring säkerhetsdörrar, kontakta Gunnar Allerth eller besök butiken på Tullhusgatan 14 i Norrköping.
Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?