Svenska Skydd
Uppsala

I Uppsala län har vi monterat över 20 000 säkerhetsdörrar sedan 2002 säger Lars Lovén. Lars arbetade tidigare tillsammans med Mats Blomstrand med försäljning av säkerhetsdörrar i länet. Mats är numera supportansvarig på Svenska Skydd, men utgår från kontoret i Uppsala.

Våra kunder är förutom bostadsrättsföreningar Uppsalahem och privata fastighetsägare. Vi installerar även säkerhetsdörrar i kontor, offentliga miljöer och företag där säkerhetsdörrar behövs som skalskydd.

Att vi nu tagit steget att bli Svenska Skydd i Uppsala län är en naturlig del av framgången fortsätter Lars. Det finns ingen som kan uppvisa fler referenser på objekt med säkerhetsdörrar på vårt område. Det är till och med så att andra dörrleverantörer använder våra referenser som sina egna i sin marknadsföring. Det är lite tråkigt, men samtidigt smickrande säger Lars. Det visar väl om något att vi kan det här med säkerhetsdörrar.

Vi arbetar enligt Svenska Skydds koncept ”Bosäkra Trapphus”. Då kan kunderna förutom att få säkerhetsdörrar installerade, även komplettera med ett nytt låssystem, installera fastighetsboxar, få trapphusen ommålade, installera nya armaturer i trapphusen m m.

Är Ni intresserade att ställa frågor kring säkerhetsdörrar, så ta kontakt med Lars Lovén eller besök företaget på Libro Ringväg 8 i Uppsala.

Kontakt

Fyll i offertförfrågan nedan, så kontaktar vi dig inom kort!

Vad är du intresserad av?