Säkerhetsdörrar Stockholm
Svenska Skydd

Vi har en stor närvaro i Stockholm, vilket gör att du kan få både snabb och bra service. Här ligger även vårt huvudkontor.

Säkerhetsdörrar
Stockholm

När det kommer till professionell installation av säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet så kan du känna dig trygg med oss.
Vi har sedan länge hjälpt både bostadsrättsföreningar, bostadsbolag och fastighetsägare i hela Stockholm och Mälardalen med montering av säkerhetsdörrar.

En säkerhetsdörr från Svenska Skydd uppfyller alla krav, det ser vi till genom tillverkning i vår egen dörrfabrik, vilket även borgar för att vi kan säkerställa högsta kvalitet rakt igenom.

Mer om säkerhetsdörrarna och de olika klassningarna hittar du här.


Trapphusrenovering Stockholm –
Bosäkra trapphus

Även om en dörr i ett gammalt hus kan se gedigen ut så är det inte alltför sällan den släpper värme, kyla och ljud, både till och från lägenheten. Idag ställs det stora krav på lägenhetsdörrar. De ska vara bland annat vara brand- och inbrottsklassade men de bör även uppfylla mycket annat.

Genom säkerhetsdörrar tillsammans med övriga trapphusbehov som till exempel postboxar, låssystem och entrépartier erbjuder vi ett helhetskoncept som vi kallar Bosäkra Trapphus.

Här hittar du mer information om bosäkra trapphus.


Trapphusrenovering Stockholm –
Formsäkra trapphus

Vi har lång erfarenhet av vårt koncept Formsäkra Trapphus då vi hjälper föreningar att renovera sina trapphus i Stockholms innerstad.
Vi hjälper styrelser med att ta fram ett bra tidstypiska förslag med färgsättning, nya armaturer, nya säkerhetsdörrar som förädlas, kanske ny elinstallation samt renovering av befintliga golv.

Allt med målet att behålla fastighetens arv och historia

Här hittar du mer information om formsäkra trapphus


I Stockholm finns även vår ateljé och utställning dit ni är välkomna för inspiration och att ta del av vårt sortiment. Vid intresse, tveka inte att kontakta någon av våra säljare

Kontorets öppettider är vardagar mellan kl. 8–16.


Välkommen!